Wie ben ik?

Opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en gecertificeerd op Europees niveau.

Voordat ik mijn praktijk ben gestart, heb ik meer dan 15 jaar gewerkt bij verschillende bedrijven vooral in het HR werkveld waarbij de mens centraal stond. Naast mijn ervaringsjaren in Nederland heb ik ook ervaring opgedaan in Australië en Engeland waar ik heb gewerkt bij een hospice als Rouw Counselor. De rode draad in mijn loopbaan bleek het begeleiden en ondersteunen van mensen in werk en privé situaties, bij ontwikkelvraagstukken maar ook in verdrietige en lastige tijden.

Naast het begeleiden van particulieren werk ik ook samen met organisaties om werknemers en teams te begeleiden in hun verander trajact.

Intervisie en supervisie

In dit vak is begeleiding essentieel, dit heb ik vormgegeven door deel te nemen aan een intervisie- en supervisiegroep. Daarnaast neem ik ook deel aan meerdere bijscholings trajecten.

Vanaf september 2021 ben ik verbonden als (opleidings-) supervisor, examinator en praktijkbegeleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Klarinda Sarels van Rijn Therapeut, Intergratieve psychotherapie, EMDR, Hypnotherapie

© Copyright Signature Psychotherapie | Hypnotherapie | Coaching | Webdesign LOL Media Design